HIER VIND JE KORTE VIDEO-INSTRUCTIES EN TIPS OVER POWDY!


MONTEREN EN HET DEMONTEREN VAN POWDY

POWDY kan heel gemakkelijk worden gedemonteerd en gemonteerd. Hij is vaatwasmachinebestendig, dus je kunt hem probleemloos schoonmaken. Het materiaal kan verwarmd worden, maar voor de zekerheid moet je er voor zorgen dat het niet warmer wordt dan 80 graden Celsius zodat alle onderdelen nog mooi in elkaar passen. Het uitkoken en steriliseren van POWDY kan dus ook niet!

 

Hier kunt u zien hoe de inzetstukken worden gemonteerd. POWDY wordt geleverd met 4 verwisselbare inzetstukken waarmee u de verschillende babyvoeding individueel kunt doseren.


VUL POWDY WANNEER DE CONTAINER VOLLEDIG LEEG IS

Als er geen melkpoeder in POWDY zit, moet u deze na het vullen draaien totdat u het eerste hoorbare geluid hoort en voelt, klik. Daarna is POWDY klaar om met één klik exact één maatlepel van de babyvoeding te doseren. De reden hiervoor is dat alle kamers leeg zijn en dat een deel met slechts één klik kan worden

uitgegeven.

 

  Als u POWDY wilt bijvullen terwijl er nog een melkpoeder in de kamers zit, hoeft u geen aandacht te besteden aan de bovenstaande stap. Houd gewoon de minimummarkering in de gaten die aangeeft wanneer u de melkpoeder moet bijvullen.